Robotassisterede restauranter bliver mere og mere populære i USA. Flere virksomheder har udviklet robotter til at hjælpe med forskellige opgaver i restauranter, lige fra madlavning og rengøring til servering af mad og drikkevarer.

En af de mest kendte robotassisterede restauranter er Eatsa, som har hjemme i San Francisco. Eatsa bruger en række robotter til at tilberede og servere mad. Robotterne tilbereder maden, renser opvasken og leverer maden til kunderne. Kunderne bestiller deres mad via en kiosk med touchscreen, og de kan hente maden fra en boks, når den er klar.

En anden robotassisteret restaurant er Spyce, der ligger i Boston. Spyce bruger også robotter til at tilbereder maden, men de overvåges af en kok, som lægger sidste hånd på det hele. Robotterne hos Spyce tilbereder maden på få minutter ved hjælp af en woklignende anordning.

Robotassisterede restauranter bliver mere og mere populære, da de kan yde en hurtig og effektiv service. De kræver også mindre menneskelig arbejdskraft, hvilket kan reducere omkostningerne for restaurantejerne.

Hvad synes du om robotassisterede restauranter? Ville du prøve en?